El Far Blau

La productora catalana independent El Far Blau té com a finalitat la creació de productes audiovisuals divulgatius, reportatges, entrevistes i documentals propis de qualitat, elaborats amb rigor periodístic, visió crítica i compromís ètic. Amb aquest objectiu, El Far Blau compta amb un equip de col·laboradors professionals del sector del periodisme, la comunicació, la fotografia, el vídeo, la producció, la realització, el disseny gràfic i la publicitat. Aquesta productora té la seva seu a Vilanova i la Geltrú (Barcelona) i el primer projecte abordat ha estat la biografia de la pianista i compositora Leonora Milà en un documental de 60 minuts en el qual hi participen destacades personalitats del món de la cultura, la política i la societat catalana i espanyola.

Cat Clàssica

CatClàssica és el canal d’Internet de l’emissora de ràdio de la Corporació de Ràdio i Televisió de Catalunya Catalunya Música, que emet les 24 hores del dia música d’autors i intèrprets catalans.

Cat Música

Cat Música és el canal d’Internet de l’emissora de ràdio de la Corporació de Ràdio i Televisió de Catalunya Catalunya Música

Radio Clásica

Radio Clásica és l’emisora en F.M. de Radio Nacional de España que dedica tota la seva programació a la música clàssica. Radio Clásica es pot rebre pràcticament a tot el territori espanyol en FM i per satèl·lit a altres països. Ara també es pot escoltar la seva programació per Internet.

Concurs Maria Canals

Pàgina web oficial del Concurs Internacional d’Execució Musical Maria Canals de Barcelona. En aquesta pàgina hi trobareu tot allò relacionat amb l’activitat del concurs així com informació de la seva fundadora, la pianista i pedagoga Maria Canals.

Revista Musical Catalana

Publicació mensual en llengua catalana amb continguts referents a la música clàssica en tota la seva extensió: música simfònica, coral i òpera –dedicant una atenció especial a la producció musical de compositors catalans- i amb informacions sobre ballet, jazz, festivals musicals i música popular i tradicional. La informació es tradueix en reportatges, entrevistes, crítiques, articles i monogràfics especials en cada número, tot copsant l’actualitat musical a Catalunya i, eventualment, en altres focus d’interès rellevant per a la música clàssica.

Quartet de Barcelona

Quartet de corda fundat el 1997 i format per Edurne Vila i Marc Armengol (violins), Ulrike Janssen (viola) i Sergi Boadella (violoncel).

International Music Company

Pàgina web oficial d’International Music Company, una de les més grans editorials del món especialitzada en la publicació de partitures. En el seu catàleg hi trobareu també partitures de peces per a piano escrites per Leonora Milà.

Dinsic Publicacions Musicals

Partitures i llibres de música de qualitat.