Discografia

Es reediten dos treballs de Milà

Bach, Schumann i Mendelssohn, interpretats per la pianista en els nous CD de Limit Records

Amb motiu del seu 50è aniversari, Limit Records ha reeditat dos treballs de la pianista Leonora Milà Schumann and Mendelssohn. Piano Works, que va ser enregistrat per primera vegada entre el 1978 i 1980, i Johann Sebastian Bach. Inventionen un Sinfonien, de 1996.

Johann Sebastian Bach. Inventionen un Sinfonien, recull la col·lecció de trenta composicions breus per a teclat de clara voluntat pedagògica. Aquestes peces comprenen quinze invencions (BWV 772-286), amb estructura contrapuntística a dues veus, i quinze sinfonies (BWV 787-801), amb estructura contrapuntísitca a tres veus.

Totes les peces del doble àlbum Schumann and Mendelssohn. Piano Works van ser gravades per la pianista Leonora Milà entre els anys 1978 i 1980 i publicades en format LP i K7. Ara, però, aprofitant el 50è aniversari del segell discogràfic Limit Records (1964-2014), s’ha pogut dur a terme un completa restauració de les cintes orginals, després de dotze mesos d’intens treball a càrrec del tècnic i productor musical Albert Moraleda.

Crítica a la Revista Musical Catalana, maig i juny  2014 (pdf)

 

Revista Musical Catalana maig juny ok