Discografia

CançonSongs i Carnaval, nous discos

La productora El Far Blau-Limit Records publica dos nous discos que sortiran a la venda l’1 de setembre. El primer d’aquests discos és un triple CD titulat CançonSongs que, com el seu nom indica, conté cançons d’alguns dels compositors més rellevants de Catalunya, com Salvador Brotons, Leonora Milà, Manuel Oltra, Albert Guinovart, Antoni Besses i Albert Moraleda. Aquestes cançons per a veu i piano, 54 en total, estan interpretades per primeres figures de la lírica catalana actual. Es tracta de Marta Mathéu, Assumpta Mateu, Pau Bordas, Maria Lluïsa Muntada, Inés Moraleda, Carles Masdeu i Maria Àngels Sarroca, acompanyats al piano per Josep Surinyac, Antoni Besses, Coloma Bonnín, Albert Guinovart i Leonora Milà. Música exquisida que trenca fronteres, una col·lecció única prou diversa per captar l’atenció del melòman i de l’aficionat a la bona música.

Un segon disc

El segon disc, que també sortirà a la venda el proper 1 de setembre, es titula Carnaval. Es tracta d’un CD en el qual el jove pianista Enrique Bagaría (guanyador del Concurs Internacional Maria Canals de 2006) interpreta les obres Carnaval, de Robert Schumann, la inèdita Carnaval de Leonora Milà i tres peces de Liszt. Probablement aquest sigui un dels discos més interessants que s’han gravat el 2011, un disc que barreja veterania i joventut, comercialitat i risc, peces conegudes i altres inèdites, senzillesa i profunditat. En conjunt, un producte singular, únic, de gran qualitat i amb una excel · lent presentació.

Presentació dels nous discos

Els discos CançonSongs i Carnaval es presentaran als mitjans de comunicació i al públic en general el proper 1 de setembre, a les onze del matí, a la Sala de Música de Cambra del Palau de la Música Catalana. L’acte comptarà amb la presència de tots els intèrprets, compositors i membres de l’equip tècnic que han participat en els discos, així com dels escriptors Oriol Pi de Cabanyes i Teresa Costa-Gramunt, que seran els encarregats de presentar l’acte. Al final de l’acte, el públic i els mitjans de comunicació assistents podran gaudir d’algunes breus interpretacions de peces incloses en els discos CançonSongs i Carnestoltes.